Köpa? :)

Ska köpa en westernsjkorta som jag ska ha när jag tävlar och funderar på denna :) Vad tycks ska jag köpa den?  Blir svarta jeans och svarta boots till :)

Ska köpa en westernskjorta som jag ska ha när jag tävlar :) vad tycks om denna? Tänkte ha svarta jeans och svarta boots till :)

Bloggtävling :)

Är med och tävlar om ett täcke på www.tinkas.blogg.se =)


Tävlingen avslutas 20 september


Laguna beach :)

Sitteroch kollar på laguna beach och ska åka upp te stallet nu :) Helt sjukt va gulliga tonårs killar i usa är! dom typ hyr en limo som ska köra tjejen till en spec. plats så han kan fråga henne om hon vill gå på balen med honom, så jävla gulligt! :) Aja ikväll blir det att sova hos linnea men henne sofie och patrik för imon bär det av till Sala på en dagsvisit :D Ska bli sköjj att få träffa folket där igen :) <3 men måste skynda mig ner till dv nu för emelie väntar på att jag och mamma ska komma och plocka upp henne :) puss!

trött..

Sitter och kollar på nå konstigt polishunds program på tv. De är ganska sjukt ändå va duktiga dom är :O de va en jätte söt liten cooker spaniel som nosade rätt på typ 6000 pund som låg i en nalle på nå random ställe, helt sjukt egentligen fast smart av den som la de där. Aja dagen har varit helt toppen, sov hos saga för vi va i valsan igår vilket va helt underbart! sen åkte jag upp till stallet och tog en sväng på älskade, testade rida på hackamore vilket hon gick som en klocka på sen lassa vi upp lite hö när vi kom tebax från ridturen. Och sen åkte jag hem,åt,duscha såg nyss på film med käre far och nu så äre en dejt med kudden som väntar :D Haha gick lite fort där men orkar inte utveckla allt xD skriver mer imon men de kmr säkert bli ungefär likadant men ska försöka va lite roligare och skriva mer då :)

hej igen :D

Okej jag är verkligen extremt dålig på det här..Gav upp de här med att komma ihåg att blogga men nu jävlar ska jag försöka igen :) Ja och så vare ju det här med vad man ska skrvia oxå..ja vi kan ju börja med att livet leker för tillfället, sommaren är snart slut och det är bara 15 dagar kvar till skolan drar igång så måste ju se till att ta vara på tiden som är kvar! Helt sjukt vad sommaren har gått fort..jag tyckte det var nyss jag konfirmerade mig men de va fan i juni början på juli, helt sjukt. Men jag tycker vi har haft en riktigt härlig sommar och vi har haft tur med värdet och ja den har varit helt underbar! Har träffat massa nytt och rolig folk som har gjort att sommaren har blivit så pass underbar <3 Jag är iaf rikigt nöjd med min sommar och hoppas verkligen ni är det oxå! :D ta vara på tiden som är kvar!


► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happiness

RSS 2.0